Акумулаторна батерия за фотоволтаични системи
lifepo4 батерия за соларни системиЛитиева батерия за фотоволтаични системиЛитиева батерия за хибридни инвертори

Акумулаторна батерия 5 kWh за соларни системи 48V 100Ah LIFEPO4

6,180.00 лв.