Акумулаторна батерия за фотоволтаични системи
lifepo4 батерия за соларни системиЛитиева батерия за фотоволтаични системиЛитиева батерия за хибридни инвертори

Акумулаторна батерия 2,5 kWh за соларни системи 48V 50Ah LIFEPO4

3,100.00 лв.